Navigatie : Startpagina A+ A- Opnieuw

Jaarvergadering/Jaarverslag 2013
Er is een jaarverslag opgesteld, de jaarvergadering is hiermee komen te vervallen. Het jaarverslag en het financieel overzicht kunt u vinden onder de knop informatie.

Met vriendelijke groet,
Bestuur stichting Hof van Nagele


-------------------------

Achter de schermen zijn wij nog druk bezig met de ontwikkeling van de wei van GeLuc;

Drainage : In het verleden zijn er werkdagen georganiseerd en hebben diverse bewoners samen met ons verschillende gedeelten van de wei opgeknapt en aangepakt, dat was op zich prima maar de wei blijft te nat om er fatsoenlijk te lopen of iets te organiseren. Samen met onze partners van het IGW hebben wij een potje kunnen vinden om de hele wei van drainage te voorzien, dit gaat in April/Mei van 2015 gebeuren.

Egalisatie : De hele wei is kapot gereden door het zware materieel dat voor de bomen verdunning en de daarop volgende losse takken brigade is gebruikt. Dit heeft ons behoorlijk wat communicatie met de gemeente opgeleverd, uiteindelijk is er besloten om de hele wei te frezen, te vullen en te egaliseren - daarna wordt de hele wei opnieuw gezaaid.


Zoals u kunt lezen zijn er een behoorlijk aantal activiteiten die zich achter de schermen afspelen, echter voordat er daadwerkelijk besluiten zijn genomen zijn we al snel weer maanden verder en in de tussentijd kunnen wij u niet met zekerheid vertellen wat er daadwerkelijk gaat gebeuren. Met de aanpassingen die nu worden gedaan denken wij een juiste basis op de wei te creŽren zodat deze een goede functie binnen Nagele en de ruimte tussen de Gerstehof en Lucernehof zal kunnen gaan innemen.