Navigatie : Projecten / NL Doet A+ A- OpnieuwNL Doet! 2014 - Nagele

Op Zaterdag 22 Maart 2014, vanaf 10.00u, zal er opnieuw een NLDoet dag op de Wei van Geluc worden gehouden.

Het doel is simpel: zoveel als mogelijk bewoners en betrokkenen samen laten komen, en onder het genot van wat werkzaamheden contacten opdoen of bij te praten om de (en uw eigen) sociale leefomgeving in Nagele te verbeteren.

Schrijf de datum alvast in uw agenda dan zorgen wij voor het plezier, een versnapering en een gezellige sfeer.

Klik hier om de flyer voor NL Doet 2014 te openen


Terugblik -> NL Doet! 2013 - Nagele

Er is voor een alternatief programma gekozen omdat de wei niet begaanbaar was door de aanhoudende regen, met alle vrijwilligers is het looppad rondom de wei schoon gemaakt en alle papiertjes en losse takken zijn verwijderdt.

Tijdens de reguliere werkdagen zullen de diverse activiteiten, gefaseerd verder worden uitgevoerd.

De heerlijke [verse] Goulash van Kasparus heeft ons interne mens voorzien van een heerlijke warme gloed.

Op de facebook pagina van de stichting kunt u de foto's en filmpje(s) bekijken, wij hopen dat er in de toekomst nog meer bewoners aan dit project willen meedoen en op deze manier de leefbaarheid van de buurt en het dorp naar een hoger niveau te tillen.

Al met al wederom een zeer geslaagde dag, wij bedanken alle personen - groot en klein - die hebben geholpen en deze dag tot een succes hebben gemaakt !


Terugblik -> NL Doet! 2012 - Nagele

Op 17 maart 2012 organiseerde de stichting in samenwerking met het Oranje Fonds de NL Doet! dag. NL Doet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert zoveel mogelijk Nederlanders om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is. De werkgroep voor de onderhoud van de wei van GeLuc heeft samen met de stichting Hof van Nagele de wei van GeLuc voor de NL DOET! dag ingeschreven.

De bewoners en betrokkenen waren druk bezig om de wei van GeLuc verder op te knappen, we hebben de wilgenhut en het insecten hotel opnieuw opgebouwd en er is een trap op de heuvel verschenen. Landschaps beheer heeft een informatiebord laten maken en deze hebben wij ook geplaatst. Uiteraard is er ook flink ingezet op het schoonmaken van de wei, de losse takjes zijn zoveel als mogelijk verdwenen en de rommel is allemaal in flinke zakken terecht gekomen.

Alles bij elkaar veel werk en met de vele vrijwilligers hebben wij een groot deel van de plannen volledig kunnen uitvoeren. In de loop van het jaar wordt het insecten hotel verder opgezet en word er verder gewerkt aan de wensen van de bewoners.

Op de facebook pagina van de stichting kunt u de foto's en filmpje(s) bekijken, wij hopen dat er in de toekomst nog meer bewoners aan dit project willen meedoen en op deze manier de leefbaarheid van de buurt en het dorp naar een hoger niveau te tillen.

Al met al een zeer geslaagde dag, wij bedanken alle personen - groot en klein - die hebben geholpen en deze dag tot een succes hebben gemaakt !